Testimonials

Carolien en Herman Wat hebben Ceciel en Theo van deze oude watermolen een prachtig verblijfsoord weten te maken! Met veel aandacht voor authenticiteit en comfort is het een plek om volledig tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Het huis ademt geschiedenis en de omgeving biedt alle mogelijkheden om sportief bezig te zijn, wat te mijmeren aan een beekje, je te verwonderen over de natuur en te genieten van een drankje op de vele heerlijke plekken die het terrein rijk is. Overigens is dankzij de gastvrijheid en service en de inspirerende gesprekken met Theo en Ceciel ook zonder al dit moois een verblijf al meer dan de moeite waard. Wij komen zeker terug! Lees meer
Arnoud Dijkstra, Linda Verkerk We verbleven twee nachten in La Ressource en het was geweldig. We hebben genoten van de gastvrijheid en de mooie, stille plek. Het beekje met de koeien aan de overkant is een ideale plek om tot rust te komen. De kamer is mooi en comfortabel. Wij komen hier zeker terug.
Yolanda en Jon-Ivar Sørensen Heel hartelijk dank voor jullie warme ontvangst. Heel bijzonder en uitermate prettig om even in jullie leven mee te draaien en zo open elkaar tegemoet te treden. Wij hebben genoten en ondanks de intensiteit van onze ontmoeting en alle opgedane indrukken, gesprekken en de reis, ook heerlijk uitgerust.
Jullie domein en huis, met de stenen die reeds zijn gelegd en verlegd, heeft haar natuurlijke vorm behouden. Dit natuurlijk evenwicht schept rust en streelt het oog en brein.

Jullie persoonlijke fundament van trots, verbondenheid, eigenaarschap en evenwicht op deze plek, is aanstekelijk voor ons en zal zo zijn voor alle toekomstige bezoekers. Kern van deze chemie van geven en ontvangen is jullie evenwicht op deze plek.
Lees meer
Dan, Mylène, Fae, Nina en Sverre Vorig jaar zochten wij voor een paar nachtjes een fijne plek om te overnachten. Via via hoorden wij dat een Nederlands echtpaar op t punt stond om hun chambre d'hotes te openen en wij hebben hen gevraagd of we al mochten komen logeren. Al snel ontvingen wij via de mail een bevestiging, ook onze drie kinderen waren van harte welkom op La Ressource.
Op de dag van aankomst werd er voor ons eten gezorgd, samen met beide eigenaren, Ceciel en Theo schoven we bij aankomst aan een tafel met een heerlijke maaltijd waarbij we lang gezellig hebben zitten natafelen.
De kamers in de verbouwde watermolen zijn heel mooi verbouwd, met prachtige luxe kamers, badkamers en heerlijke bedden als resultaat. We hebben er alle vijf heerlijk geslapen, de stilte in de omgeving zorgde ervoor dat we lang hebben uitgeslapen, daar waren we echt aan toe!
De omgeving is erg mooi, Ceciel voorzag ons van allerlei tips en ook in de woonkamer ligt allerlei informatie. Voor ons is La Ressource absoluut een plek om naartoe terug te gaan, voor een paar nachten of voor langer, we verheugen ons er nu al op! Bedankt Ceciel en Theo, voor de warme ontvangst en de goede verzorging. We'll meet again!!
Lees meer
Klaas van der Werf Als ik denk aan La Ressource, Moulin de la Fosse, komen bij mij de woorden sereniteit, inspiratie, stilte en hartelijkheid op. Afgelopen jaar was ik tweemaal te gast, enerzijds om van een aantal vakantiedagen te genieten, anderzijds om mijn drukke werkzaamheden te overdenken.
Waarom denk ik met regelmaat terug aan deze bijzondere plek? Het is niet alleen de prachtige natuur, de authentieke gebouwen, oergezellig ingericht, en de warmte waarmee je wordt ontvangen en verzorgd. Het is meer dan dat. Het is een plek waar ikzelf wezenlijk tot rust kan komen, kan overdenken en na een paar dagen met een volle accu en een heldere geest weer terugkeer naar Nederland. Het is voor mij een bijzondere plek, een aanrader.
Lees meer
Jan Jurgen Huizing De molen is voor mij een bijzondere plek geworden tijdens mijn tweedaagse retraites. De omgeving en de natuur insprireren en activeren! Mede dankzij het warme gastvrouwschap van Ceciel een unieke omgeving voor bezieling en reflectie.
Dorothée en Quinten van de Rhoer Moulin de la Fosse staat op het bordje. Maar dan ben je er al. Op Google Maps sta je dan voor een hek, maar dat was nu open. We rijden langs een beekje. De weg is met grote stenen gemarkeerd. En daar zie je de gebouwen al liggen. Een grote parkeerplaats achteraan. Links een weide die stijl omhoog loopt en rechts het beekje dat wat lager, voorbij meandert. Daarachter glooien de heuvels weer omhoog, met in de verte nog net een kapel te zien. De gebouwen hebben dat oude, dat je verwacht in de binnenlanden van Frankrijk. Eenmaal binnen blijkt alles gemoderniseerd. En tegelijk is er de oude sfeer bewaard gebleven. In enkele woorden: rust, natuur en romantiek.

De kamers vonden we lux. Met een geweldig bed en op onze kamer ook een toilet en douche. Beneden was in ons gebouw een zit/ eetkamer met een open keuken eraan vast.
We kennen de eigenaar en werden heel hartelijk ontvangen en uitstekend verzorgd.

Je moet van rust en natuur houden. Maar dan is het een echte aanrader.
Lees meer
Jan Roseboom Een weekje op La Ressource geweest, de heerlijke rust, de stilte, de fantastische natuur, de vogels, heerlijk. Geweldig mooie kamers met een heerlijk bed, helemaal top, ik zeg gewoon doen...