Chambres

Wij hebben vier comfortabele gastenverblijven, Chambres d'Hôtes met heerlijke bedden van luxe hotelkwaliteit. Ze zijn stijlvol ingericht met een fraaie mix van antiek meubilair en Franse elementen.

 
Ticket | La Ressource

Elke tweepersoonskamer
kost 95 euro per nacht, inclusief ontbijt.

 
 

Chambre Source

Tip: Swipe foto's

Gelegen op de eerste verdieping, een ruime kamer met een antiek houten tweepersoonsbed van origineel Frans design. De badkamer heeft een wastafel van natuursteen, een douche en een toilet. De kamer geeft uitzicht op het bos en op het water waarmee vroeger de molen werd aangedreven.

Ticket | La Ressource 95 euro per nacht, inclusief ontbijt. Reserveren
 

Chambre Terre

Tip: Swipe foto's

Ruime kamer, gelegen op de eerste verdieping, met authentieke balken en een warme originele stenen muur. Er staat een groot luxueus tweepersoonsbed. De badkamer heeft een toilet, een douche en een wastafel van natuursteen. De kamer heeft uitzicht op de voortuin met het kabbelende beekje.

Ticket | La Ressource 95 euro per nacht, inclusief ontbijt. Reserveren
 

Chambre Pure

Tip: Swipe foto's

Gelegen op de eerste verdieping, een knusse kamer met een twijfelaar met luxueuze boxspringset. De kamer heeft uitzicht op de voortuin en het kabbelende beekje. Je deelt twee ruime badkamers met toilet, bad of douche met de gasten van chambre Claire.

Ticket | La Ressource 85 euro per nacht, inclusief ontbijt. Reserveren
 

Chambre Claire

Tip: Swipe foto's

Gelegen op de eerste verdieping, met een groot luxueus tweepersoonsbed. De kamer heeft wijds uitzicht op de heuvels en de appelbomen. Je deelt twee ruime badkamers met toilet, bad of douche met de gasten van chambre Pure.

Ticket | La Ressource 95 euro per nacht, inclusief ontbijt. Reserveren
 

Woonkamer & keuken

Woonkamer & keuken | La Ressource Woonkamer & keuken | La Ressource

Op de begane grond van het huis staan een grote woonkamer en een ruime leefkeuken tot je beschikking. Hier kun je heerlijk een boek lezen of televisie kijken. Ook kun je eventueel zelf wat te drinken pakken, een kop thee of koffie, een wijntje of een fris biertje. Het gehele huis staat ter beschikking van onze gasten.

 
Woonkamer & keuken | La Ressource
 
 

Buiten

Tip: Swipe foto's

Buiten

Op ons terrein hebben we diverse terrassen gecreëerd. Zo heb je bijvoorbeeld een wijds uitzicht op de omgeving en het kapelletje in de verte vanaf de comfortabele terrassen bovenaan het terrein, of kun je heerlijk ontspannen op een lommerrijk terras aan het water met een ministrandje.

 

Caravan

Caravan

Bovenaan het terrein staat onze kleine charmante Eriba-caravan voor twee personen. Vanuit deze plek heb je schitterend uitzicht over het dal. Je kunt gebruik maken van badkamer en toilet in het huis.

Reserveren

 
 

La Ressource ligt op 15 minuten van de A71, drie uur rijden onder Parijs, vlakbij Montluçon. Je verblijft in een gastvrije omgeving. Wij spreken Nederlands, Frans en Engels.

La Ressource
Moulin de la Fosse
03370 St. Désiré (Allier)
Frankrijk